Op 21 januari 2017 zal ’s avonds de opening van het 100 jarig bestaan van de Regenboog  plaatsvinden in Amsterdam.  Aanvang 20:00 uur

In Amsterdam gebeurde het vroeger al, maar nog steeds.   Dus is Amsterdam gekozen als hosting partner voor dit evenement omdat  hier niet alleen  de eerste bouwtekening van de Regenboog bewaard wordt, maar hier ook de eerste Regenbogen getekend en gebouwd werden op de werf bij de Vries Lentsch.

Op deze “gala-avond” zal ook het Boek 100 jaar Regenboog  gepresenteerd worden en zullen de bestelde boeken uitgereikt worden.

Uiteraard zal de opening van het “100 jarig bestaan”  hier groots gevierd worden en wij roepen u op om deze datum te blokken in uw agenda, want hier moet je bij zijn geweest !!!!!!!!!

Ons mega creatieve team dat bestaat uit Frans Sluyters en James Veenhoff ondersteund door Henk Bergsma,  Robert Kampschreur, Sandra Alderding en Marcelien Neelemans is niet te houwen!   Jammer voor u willen zij het programma niet verklappen!

Dresscode:      Black Tie & Boat Shoes….

Dit evenement is alléén voor leden van de Regenboogclub en haar introducees, de Regenboogclub behoud zich het recht voor om niet-leden te weigeren.

[ngg_images source=”galleries” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]