NK Regenboog eeuw-evenement

Van 14 t/m 17 september 2017  Sneek

Klikt op het menu rechts voor bestelling extra diners, alle wedstrijdinformatie,  het definitieve programma , deelnemers etc. etc.

De Lustrumcommissie heeft voor u in Sneek een 100 jaar waardig Nederlands Kampioenschap Regenboog georganiseerd in samenwerking met de KWS.  Wij hebben alles uit de kast getrokken om van deze 100-jaar-Regenboog-afsluiter een bijzonder kampioenschapsevenement te maken.   Het hele evenement wordt geheel verzorgd vanaf het te water laten van de bogen tot aan het er weer eruit takelen.

Vervoer, lunches, aftersail party’s, diners op de zeildagen en eindfeest is voor de zeilers  bij het inschrijfgeld van slechts € 100,-  per Regenboog inbegrepen, (excl. drank )  Voor supporters kunnen extra kaarten worden besteld via de site van de KWS.

De Regenbogen worden vervoerd vanaf de KWS Kraan naar de speciale Regenboog steiger, dagelijks basis voor de Apres Sail. De moederschepen zoeken een plek in de Nieuwehaven.

Vervoer vanaf het starteiland van en naar Hotel Sneek (Van der Valk) en alle diner locaties wordt verzorgd. Van der Valk heeft een speciaal tarief voor diegene die niet op het eiland overnachten.

Op zaterdag avond zal het Lustrum Eind Diner Feest in Joure bij Scheepswerf De Jong plaastvinden.

De wedstrijden zijn natuurlijk kampioenschap waardig.  Onder excellente leiding van Paul de Groot, zal een strak schema worden afgewerkt. Vier wedstrijden per dag, met als unicum, een Medal Race voor alle deelnemers op de laatste dag, verdeeld over groepen van ca.10 bogen per manche.

Houd de komende tijd de website  100jaarregenboog.nl  in de gaten voor meer nieuws en updates!

update 9-9-17:     Het definitieve programma staat nu op de website.

Wij wensen u een fantastische afsluiting van dit prachtige lustrumjaar

Namens de Lustrum Commissie, de NK Commissie,

Steven Boersma 06 29006218

Hendrik Numan 06 33604404

Roelof de Vries 06 29405092

Bote Hettinga 06 29533252

Marinus Schouten 06 27033077

Extra bestellingen voor supporters doorgeven:      https://regenboogclub-site.e-captain.nl/nk-extra-bestellingen

Hoofdsponsoren Jubileum Regenboog