Beste Regenboogzeilers, familie,  vrienden en oud-olympiërs ,

Via deze weg willen wij jullie namens de gehele LUCO bedanken voor een geweldig evenement, ruim 2 jaar van voorbereiding viel dit weekend perfect op zijn plek.

Mede dankzij jullie aanwezigheid en het fantastische (zeil) weer is dit een evenement geworden om nooit meer te vergeten en waarover nog lang zal worden nagepraat, nogmaals dank.

De LUCO

Leo, Pien, Frank, Marcel, Brian, Matthieu, Fons, Bart en Menno

 

 

loosdrechtSpecial Loosdrecht evenement / 100 jaar regenboog 1-5 juni ’17

Welkom op de hoofdpagina van het Special 100 jaar Regenboog BMW Amsterdam en Magic Marine Evenement.  Op dit deel van de website kunt u alle informatie vinden over dit Mega Regenboog Evenement dat rondom Pinksteren zal plaatsvinden bij de KWVL te Loodsrecht.

Bij dit evenement mag u en uw regenboog niet ontbreken!   Rechtsboven ziet u een menu waar u de deelnemers,  een gedetailleerd programma, mogelijkheden voor overnachtingen , inschrijvingslink, en eventueel aanbod voor stuurman en/of bemanning kunt vinden.  Zie ook de nieuwsbrieven voor gedetailleerde informatie.   Op zoek naar de info voor Olympiers en de relatie dag klik hier.

Nieuwsbrief 2

Opgeven gewenst Pakket / Extra wensen / Inschrijven

 

Voor het gehele evenement geldt:  Gedurende het zeilen zijn er genoeg volgboten aanwezig en is er de gehele dag kinderopvang !!

Heb je een Regenboog, kun je hier tijdens het evenement niet meezeilen?  Leen haar dan uit aan een ervaren stuurman!   Help ons naar 100 zeilende Regenbogen op Loosdrecht tijdens dit geweldige evenement.        Zoek je bemanning of wil je bemannen?;   Ben je een ervaren stuurman in een Regenboog en wil je hier zeilen?;  Wil je komen, maar heb je transportproblemen?  Laat het ons dan weten door rechtsboven het formulier in te vullen., bij aanbod vraag bemanningen / stuurman etc.

Hoofdsponsoren Jubileum Regenboog