Maandag 21 augustus:

De maandagochtend: takelen.

Tijdens de lunch gaan we het evenement feestelijk openen op de jachtclub Circolo Vela Bellano waar wij te gast zullen zijn. Afhankelijk van het tempo waarmee we kranen gaan we die middag nog varen, we plannen in ieder geval de eerste wedstrijden in en eindigen we de dag met een Prosecco en Pasta Happy Hour op de club. (inbegrepen)

17.00 uur tot 20.00 uur:
Officiële opening met o.a. de Nederlandse Ambassadeur uit Rome en zeer uitgebreid Italiaans Happy Hour/ buffet met Life muziek.  Het Buffet is inbegrepen bij uw Happy Hour ticket.

Dinsdag 22 augustus:

We starten niet voor de middag (13.00 uur) en plannen  steeds 2 of 3 races, dit afhankelijk van de wind en andere omstandigheden. Mooie lange banen van rond het uur, met mooie wind en zon….vooral lekker veel zon!

17.00 – 19.00 uur.
Italiaans Happy Hour met Life Music.

Woensdag 23 augustus:

Na het ontbijt is het de planning om voor de liefhebbers vroeg te gaan golven op de 110 jaar oude baan aan de overzijde van het meer, gooi  je golftas en schoenen dus in de auto.    Na  9 holes (of 18 holes voor de familie en supporters)  gaan we ’s middags zeilen en sluiten we de dag weer af met een gezellige borrel. (inbegrepen)

17.00 uur tot ca. 00.00 uur.
Happy Hour gevolgd door het enige echte Pasta di Mamma straatdiner met Life Music.
Dit vindt plaats in de tuinen van de Club en aan het meer.

Donderdag 24 augustus:

3 races staan op het programma. We hebben grote Ribs bij ons voor de toeschouwers, die kunnen je ergens op de dag in de plaatsjes langs het meer afzetten voor een leuke shoptour, bezoek aan de Riva fabriek of anderzijds.

17.00 uur – 19.00 uur.
Dutch Happy Hour met Life Music, natuurlijk met de gesponsorde bitterballen van de enige echte Opa bitterbal.

Vrijdag 25 augustus:

De laatste races van de week. Daarna gaan we ons verzamelen voor het grote Price Giving Gala Diner, dress code is Summer Chique. (inbegrepen)

19.00 uur tot 01.00 uur.
Summer Chique slotdiner met prijsuitreiking en spektakel.

Zaterdag 26 augustus:

Op zaterdag gaat ieder zijns weegs, voldaan, lekker bruin en hopelijk terugkijkend op een onvergetelijke  CCC. (Como Century Challenge 2017).