0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

nieuwsbrief  7  van de CCC

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zover, zaterdag om 09.00 uur verzamelen bij Hazeldonk en op naar Italië!!! (vertrek 09.30 uur)  Met de komst van de App is er de laatste tijd al heel veel informatie gedeeld en merk ik dat we de tien nieuwsbrieven niet gaan halen noch nodig hebben, alles lijkt bekend en in kannen en kruiken.

Natuurlijk zullen we altijd voor een aantal verrassingen komen te staan, maar die lossen we ter plekke en met de bekende improvisatie wel op.  Zo stonden er opeens een aantal Bogen onaangemeld op de haven en had ik flinke discussie over het hoe en waarom, het komt uiteindelijk allemaal goed.  Mocht je eerder aankomen bij het meer (voor zondag 10 uur) zoek dan zelf even een plekje voor je boot, de organisatie is rondom het konvooi gebouwd.

In ieder geval kun je zondag 20/8 vanaf 10.00 uur in Dervio, niet Bellano, te water.   Die 10.00 uur was eerst 12.00 uur, grijp je kans want hoe minder takelwerk op maandag des te beter, alvast bedankt!   Die tijd hebben we aangepast nu er al een aantal schepen zijn.   Een Rib brengt je na het takelen naar de Moorings.

Meld je ETA (verwachte aankomst tijd)  in Dervio tijdig aan op de Como App en bij Antonella, zij heeft de organisatie ter plekke in handen. (Tijd en zeilnummer)   Loop je ergens vast, dan bel je mij!  +31.653367083

Heb je onverhoopt toch nog een vraag, stel hem dan op de What’s  App.

 Voor de vertrekkers van zaterdag nog even kort wat zaken samengevat in een korte check list

 • Auto, boot en trailer papieren.
 • Verzekering van auto, boot en eventueel Rib. (Bootverzekering leesbaar voor de Italianen)
 • Na aankomst in Bellano met de boog ga je met de verzekeringspapieren naar het kantoor van de club voor registratie
 • Stickers voor Zwitserland (2)
 • Eventueel reisverzekering en ziektekosten.
 • Vaarbewijs voor de Rib.
 • Routebeschrijving uitprinten.
 • Aankomstadressen in Freiburg en Dervio.
 • Sailing Instructions CCC uitprinten. (Let op finish situatie, die is anders dan normaal)
 • Telefoonnummers contactpersonen.
 • Eventueel Golf set, schoenen, handicap card, etc.
 • Nieuwsbrieven nog één keer helemaal doorlezen, ze geven antwoord op de meest vragen.

Dan nog even iets over de lunch.

Aangezien wij pas na lunchtijd starten is deze zelf in te vullen.   Er zijn in de omgeving van de haven heerlijke broodjes te koop, of je organiseert iets in je hotel of huis.

Voor de Ribs (van de organisatie) met toeschouwers hebben wij wel lunch en lekkers aan boord.   De overige Ribs kunnen deze lunches de dag ervoor tegen een kleine vergoeding opvragen en dit in overleg met Antonella of mijzelf.    Vergeet niet dat je laat kunt ontbijten en we om 5 uur alweer aan de pasta en andere Italiaanse gerechten staan!

Nou vrienden, met verschillende power points, 7 nieuwsbrieven, een prachtige site en een App die overloopt van nieuws hebben we alles wel gedeeld wat er te delen valt, de rest is aan ons als Club.

Laten we er een geweldig feest van maken!

Namens de CCC Luco.

Max

Special Event sponsor:

Hoofdsponsoren 100 jaar regenboog

Hier vind u de definitief ingeschreven Regenbogen:  klik hier