0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

nieuwsbrief  6  van de CCC

Beste Como-gangers,

Onze reis naar Como komt nu echt dichtbij, over ruim een week staan we in Hazeldonk.   Van de meeste deelnemers heb ik al begrepen dat de boten en trailers aan een laatste inspecties zijn onderworpen en kan het feest beginnen.   En een feest gaat het worden!

Nog steeds ontvangen wij aanmeldingen van supporters die “last minute” toch mee willen en dat kan natuurlijk.   Meld je aan op de site en regel, desnoods via Renske, een plekje aan het meer.

RIBS:
Verder gaat er inmiddels een flink vloot aan volgboten mee en is die quota nu op.  We zijn afhankelijk van een aantal Moorings en die zijn nu allemaal vol, we zullen zelfs een beetje moeten inschikken en elkaar helpen bij afmeren en overnachten. Dat betekent soms een paar rubbers aan elkaar binden maar dat mag geen probleem zijn, wij willen niemand teleurstellen en boten thuis laten.

En dan de Happy Hours.
Maandag gaan we na het zeilen de officiële opening van het evenement houden en komt niet de Ambassadeur van Nederland, die kan niet, maar de Consul Generaal van Milaan ons feestje openen.   Vast zo’n man met een mooie sjerp. Leuk!

Er is die avond meer dan voldoende eten en zal een diner na het Happy Hour en buffet geheel overbodig zijn.

Como Singers en thema:
Overigens zijn de Italianen van plan ons bij ieder Happy Hour culinair vreselijk te gaan verwennen en zal je een voldaan gevoel hebben.        Tijdens dat Happy Hour en buffet gaan jullie ook kennis maken met onze enige echte Como Singers.   Een groep van één zanger en drie zangeressen die wij voor dit evenement hebben samengesteld en ons de gehele week zullen vergezellen en vermaken.  Per optreden, dat zullen er 5 zijn, hebben we thema’s bedacht en passen zij hun repertoire per avond aan.   Zang, kleding en Props zullen de thema’s versterken en leuk als jullie ook wat verschillende accessoires per avond bedenken welke deze thema’s onderstrepen.

Voor maandag is dat Amerikaanse filmmuziek, voor dinsdag gaan we Flower Power en zal bijvoorbeeld Abba een belangrijke rol spelen.   Bloemen in je haar of een echte Flower Power krans vrolijkt het geheel natuurlijk op.

Op woensdag gaan we tijdens de Pasta di Mamma avond helemaal op in Italiaanse sferen, het rood, wit en groen zal hoogtij vieren alsmede de bekende Italiaanse chanson.

Donderdag is een hele andere avond met als thema “van eigen bodem” na drie dagen Italiaans eten weer even een echte bitterbal!   En die zijn natuurlijk gesponsord door onze enige echte “Opa Bitterbal” Jan Frans!      Haal de Hazes hoedjes dus maar uit de kast want we gaan los en de Italianen versteld doen staan van onze unieke zangcultuur. (-:

Op de slotavond van vrijdag is Big Band het thema en zullen onze artiesten helemaal los gaan in een grand finale.  Glitter and Glamour moet hun optreden nog meer glans geven, denk daarbij aan Sammy Davis, Frankie en Liza Minnelli.   De prijsuitreiking en afsluiting omlijsten we met mooie wijn, cognac en sigaren.  Met een goed glas, een sigaar en een prachtige zonsondergang nemen we dan in stijl afscheid van een week Comomeer en het CCC.

Let’s party !!

Max

Special Event sponsor:

Hoofdsponsoren 100 jaar regenboog

Hier vind u de definitief ingeschreven Regenbogen:  klik hier