0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

nieuwsbrief  5  van de CCC

Het konvooi:

Zoals bekend gaan we zaterdagochtend in konvooi richting Freiburg (D), Ad van den Oever en zijn Team volgen ons met de “bezemwagen”.   Beter gezegd materiaalwagen, want de bedoeling is dat hij ons weer op weg help als je een lekke band krijgt of erger.   Mobiel nummer Ad van den Oever: +31.653748283

We zullen op 19 augustus vertrekken op de grens bij Breda richting België en vanaf de bij iedereen bekende grensovergang bij Hazeldonk.

Daar, op het parkeerterrein tussen de Shell en Mac Donalds zullen we rond 09.00 verzamelen en rond 09.30 uur vertrekken.     Mocht je om wat voor reden dan ook verlaat zijn, sein ons dan even in via de Como App. we nemen dan maatregelen afhankelijk van de situatie.

Met iets meer dan 600 KM voor de boeg hopen we rond Happy Hour tijd in Freiburg aan te komen, een koud biertje (wijntje) wacht daar op ons.

Het is de bedoeling dat we onderweg (kwalitatieve) film en foto’s schieten, na het evenement kunnen we alle beelden samenvoegen voor een selectie en film over deze bijzondere reis.

Een paar van onze vrienden hebben zich al aangemeld om met mooie camera’s en zelfs drones aan de slag te gaan.  Wat een mooi avontuur en uniek plaatje gaat dit worden!

Bezoek de site regelmatig om op de hoogte te zijn van de updates!!!

Met vriendelijke groet,

Namens de Luco CCC

Max Blom

Special Event sponsor:

Hoofdsponsoren 100 jaar regenboog

Hier vind u de definitief ingeschreven Regenbogen:  klik hier