0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Aankomst in Bellano op zondag 20 augustus:

Zoals aangegeven in de eerste nieuwsbrief hierbij wat belangrijke informatie over de aanrijroute bij aankomst in Bellano / Dervio.   Op enig moment en na het volgen van de borden richting Milaan pikken we de borden van Lecco op en rijden we richting een van de zuidpunten van het meer.   In Lecco aangekomen zijn er twee opties, de verleidelijke autobaan richting het noorden en de smallere provinciale weg langs het water.

Die laatste nemen we, dat is de SP 72.     Reden van die keuze is dat je vanaf de snelweg af moet dalen richting Bellano/ Dervio en je daar in de haarspeldbochten vast komt te staan.   Nogmaals, neem dus de kustweg langs het meer en je rijdt probleemloos richting Dervio, alwaar we de trailers gaan stallen en de boten takelen.

Onderaan dit bericht:  twee overzicht kaartjes, eentje van het laatste deel van de route zoals hierboven beschreven en een van de aankomst in Dervio met de route naar de trailer stalling.    Het is de bedoeling dat je onderweg stewards van de organisatie tegen gaat komen en we zullen de afslagen markeren met de voor ons bekende vlaggen.  Print de kaartjes even uit en neem ze mee, we zullen ze ook aan het konvooi uitreiken.

Eenmaal op de bestemming in Dervio aangekomen parkeer je de boot en gaan we later of de volgende dag te water op weg naar je Mooring boei.    Om de aankomst en stalling goed te organiseren gaan we jullie een formulier sturen met vragen als namen, telefoonnummers, kentekens en verblijfadres.    De organisatie gaat zorgen voor begeleiding naar je hotel, appartement of huis, zodat je niet behoeft te zoeken, sommige kleine straatjes in de bergen zijn wat lastig te vinden.   Neem hier even de tijd voor en stuur het formulier snel in, het maakt ons werk een stuk gemakkelijker.   Vul hiervoor het formulier in op:  https://regenboogclub-site.e-captain.nl/como-extra-info

Tot zover en op naar Nieuwsbrief No 3:

Die zal gaan over het takelen en de eerste dag van het evenement inclusief de openingsceremonie.   Ook gaan we daarin iets meer in detail over het eerste deel van de route en de overnachting in Freiburg.

Met vriendelijke groet,

Namens de Luco CCC

Max Blom

NB:  Frank Tol heeft verzocht op 13 juni verzocht om door te geven met hoeveel personen u wenst te overnachten in Freiburg.  We hebben een aantal formulieren ontvangen…. Wanneer u dit nog niet heeft doorgegeven dan ontvangen we deze graag alsnog omgaand.  Bij voorbaat dank.

Special Event sponsor:

Hoofdsponsoren 100 jaar regenboog

Hier vind u de definitief ingeschreven Regenbogen:  klik hier

DE LOCATIES

Overnachting in Duitsland

De Haven

Ons dorp

– De afstand tussen Bellano en Varenna is ongeveer 8 min met de auto –