0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Beste zeilvrienden,

Middels deze nieuwsbrief zullen wij jullie de komende maanden op de hoogte gaan houden van alle voorbereidingen en ontwikkelingen rond het CCC.  (21 tot en met 25 augustus 2017)

De Como Century Challenge (CCC) leeft al Jaren in de hoofden van de organisatie, maar vanaf vandaag gaat ook bij jullie de voorpret beginnen!

Het aftellen is begonnen en met nog een klein half jaar voor de boeg zijn wij al bezig met het invullen van de laatste details, in 10 nieuwsbrieven zullen we jullie over van alles en nog wat gaan informeren.

In een programmaboekje, dat vlak voor het evenement zal uitkomen, zullen we al dat nieuws nogmaals herhalen en verzamelen.

De contouren van het evenement staan inmiddels al wel en kunnen wij jullie al veel vertellen, het gaat een mooi zeilfeestje worden!

CCC Nieuwsbrief 1:

Vertrek en aankomst
In deze eerste nieuwsbrief iets over de voorbereidingen en de reis.    Zoals vorig jaar bij het Pinksteren evenement aangegeven en uitgevoerd, is een technische controle op de trailer van groot belang en zeer aan te raden.  Laat o.a. koppel, banden, de assen, remmen en verlichting controleren, zodat je onderweg geen problemen hebt, de reis naar Bellano moet op zich al een leuke belevenis worden.  Dit kan bij je plaatselijke garage of gratis bij van Claes trailers in Alphen aan den Rijn, zij geven je gepast advies en kunnen desgewenst de geconstateerde calamiteiten oplossen.   Een goeie verzekering voor auto en boot spreekt voor zich.

Het konvooi.
De mogelijkheid bestaat om in een konvooi te reizen, dat maakt de reis gezellig en veiliger.

Op zaterdag 19 augustus zullen we in de vroege ochtend ergens centraal in Nederland verzamelen, omgeving Utrecht is op dit moment het plan, instructies volgen.    Na een klein ontbijt en een laatste Wegenacht check zullen we de reis richting Freiburg (D) aanvaarden.    Jullie ontvangen van ons vooraf de ideale en te rijden routebeschrijving en zullen wij de vignetten voor auto’s en trailers centraal inkopen, we moeten op dag 2 immers o.a. door Zwitserland.   Ook zal een heuse bezemwagen ons op de reis vergezellen en hebben die mannen allerlei gereedschap aan boord, mocht je hulp nodig hebben dan behoef je ze alleen maar even te bellen.

Zaterdag einde dag plannen we de aankomst in Freiburg bij hotel Allemannenhof, de trailers parkeren we op een veilig plek in de buurt van het hotel.  Met een gezellige schnitzelavond gaat we die eerste dag afsluiten, waarna we wat rust nemen voor de tocht van zondag richting het pittoreske Bellano, Varenna en Dervio aan het prachtige Comomeer.  

Mochten er teams eerder willen vetrekken en dus ook eerder in Bellano aankomen laat mij dat dan weten, ik kan dan de aankomst aankondigen een bootstalling organiseren.    Het is de bedoeling dat jullie bij aankomst in Bellano door een gids worden opgevangen, die je in alles de weg wijst.

Ook is het van belang dat wij weten of jullie een extra Rib e.d. meebrengen, wij kunnen dan de voorlopige stalling en een ligplaats organiseren.  

In nieuwsbrief 2 ontvangen jullie meer details over aankomst en verblijf, terwijl jullie voor tussentijdse vragen bij mij terecht kunnenm.blom@mbrands-international.com

Tot snel.

Max

Special Event sponsor:

Hoofdsponsoren 100 jaar regenboog

Hier vind u de definitief ingeschreven Regenbogen:  klik hier

DE LOCATIES

Overnachting in Duitsland

De Haven

Ons dorp

– De afstand tussen Bellano en Varenna is ongeveer 8 min met de auto –